Water en bloem is de basis van al onze broden. Door deze twee primaire grondstoffen samen te voegen ontstaat er een wonderlijk fermentatie proces dat iedere dag anders is en echt vakmanschap vraagt om te bewerken. Al onze broden krijgen minimaal twintig uur de tijd om te rijzen. Daardoor krijgt het brood zijn unieke smaak en is het beter verteerbaar.  

Naast onze hardlopers als Dijkbrood, spelt, haver,- en volkorenbrood experimenteren we ook continue met nieuwe smaakcombinaties. Daarbij laten we ons inspireren door verschillende bakkersculturen, maar ook door de seizoenen. Zo maken we in de koude maanden gebruik van rogge en specerijen zoals kardemom en kaneel. In de zomermaanden werken we juist meer met versproducten als olijven, verse tomaten en kruiden. Uiteraard staan we ook open voor leuke gedachtes en nieuwe ideeën. Spreek onze bakkers aan in de open bakkerij of stuur een bericht !

MAANDAG T M ZATERDAG
VAN 8:00 TOT 16:00

PIETERSKERK-CHOORSTEEG 26
2311 TR LEIDEN