ASSORTIMENT

BROOD

Water en bloem is de basis van al onze broden. Door deze twee primaire grondstoffen samen te voegen ontstaat er een wonderlijk fermentatie proces dat iedere dag anders is en echt vakmanschap vraagt om te bewerken. Al onze broden krijgen minimaal twintig uur de tijd om te rijzen. Daardoor krijgt het brood zijn unieke smaak en is het beter verteerbaar.  

Naast onze hardlopers als Dijkbrood, spelt, haver,- en volkorenbrood experimenteren we ook continue met nieuwe smaakcombinaties. Daarbij laten we ons inspireren door verschillende bakkersculturen, maar ook door de seizoenen. Zo maken we in de koude maanden gebruik van rogge en specerijen zoals kardemom en kaneel. In de zomermaanden werken we juist meer met versproducten als olijven, verse tomaten en kruiden. Uiteraard staan we ook open voor leuke gedachtes en nieuwe ideeën. Spreek onze bakkers aan in de open bakkerij of stuur een bericht !

PASTRIES

Ook onze patries maken we zelf in de bakkerij en zijn we continue mee aan het experimenteren. Zo onderscheiden onze kaneelbuns zich door het gebruik van een speciaal soort kaneel, waardoor de smaak intenser is. En lanceren we maandelijks een nieuw soort koek. De komende periode staat bij ons in het teken van blader- en croissantdeeg zoals pastel de nata, kouign amann, pain chocola met een twist en natuurlijk croissants. Momenteel hebben wij alleen op zaterdag sandwiches. In de nabije toekomst zullen er ook sandwiches op de andere dagen te verkrijgen zijn. Hou de website en onze socials in de gaten.

SANDWICHES

We houden van dik belegde sandwiches op het beste en lekkerste brood. De komende periode gaan we dit stap voor stap uitrollen, maar be prepared for o.a. grilled cheese sandwiches met kimchi en jalapeno pepers. En onze meatball sandwich kan je straks toppen met ‘hot sauce’. Aan onze koffiebar zit je goed voor je onbijt of lunch, en voor koffie met wat lekkers natuurlijk.